Home » RECENSIES

RECENSIES

02 Juli 2018

Hallo Marcel, dank voor de ondersteuning van A. bij haar 2e leerjaar. Ze mag tevreden terugkijken op de gehaalde resultaten. Het is nog even afwachten of ze in aanmerking komt (ter beoordeling docenten) voor Mavo+. Om zo de eventuele doorstroom naar de Havo open te houden. Ik wens je een fijne vakantie. En wellicht tot over een jaar bij onze volgende brugklasser!! Groet, M. & A.

15 Juni 2018

F. heeft de Cito’s gehad!. Ik hou me wel heel graag aanbevolen voor het nieuwe schooljaar en dan met squla! De meester zag duidelijk vooruitgang in de rekenprestatie! Dus we zijn erg blij met de resultaten!
Super bedankt en tot september! Alvast een mooie zomer.

A.

19 maart 2018

Dag Marcel,
Wiskunde ging echt super goed!!! Normaal kreeg ik een onderbuikgevoel als ik de toets kreeg omdat ik dacht dat ik beter had moeten leren, maar deze keer niet!!! We moeten maar in spanning afwachten !! Tot donderdag !
Marcel
Je bent de beste voor wiskunde
Ik heb een 8 voor wiskunde

O.

06 Augustus 2017

Een goede sfeer, hulp bij inzicht krijgen in de materie, het plannen van huiswerk én proefwerk(weken), aanleren van diverse studiemethodes, overhoren etc., handig dagverslag-voor-ouders. Dank je wel Marcel, mijn zoon (3 havo) komt graag (ook komend jaar weer) naar jouw huiswerkbegeleiding  !

M.J. ”

14 juli 2017

Marcel is een topper, de kinderen voelen zich helemaal op hun gemak en studeren gaat ineens stukken makkelijker, dus ouders ik zeg doen!

Moeder van Y. (3 Havo)

01 Februari 2017

Dank je wel Marcel, voor je hulp! Zij vindt het fijn om bij jou te komen oefenen.De juf heeft aangegeven dat als zij de Cito in april goed maakt (rekenen) dan krijgt zij advies Havo/Vwo omdat haar andere scores goed zijn.Met rekenen heeft ze haar niveau verhoogd! Wij zijn trots op haar prestaties.

Moeder van A. (groep 8)

14-07-2016

Hallo Marcel,

Ik heb net mijn proefwerken opgehaald en ik mag over!
Je hebt me enorm geholpen en kom volgend jaar terug.

Groetjes T. (Technasium 1)